Opaspalvelut

Opaspalvelut

Osaavat ja ammattitaitoiset oppaamme tuntevat lähialueet kuin omat taskunsa! Lapinkosken asiakkaana sinulla on mahdollisuus varata majoituksen lisäksi ammattiopas, jonka avulla pääset suoraan keskittymään kalastukseen parhailla ottipaikoilla ja oikeilla tekniikoilla. Oppaan kanssa kalastaessa hintaan sisältyy aina laadukkaat perhokalastus- tai virvelivuokravälineet. Lapinkosken oppaina toimii tiimi todellisia ammattilaisia, jotka ovat erikoistuneet eri kalastustyyleihin ja nauttivat siitä, että sinä onnistut! 

Vaikka toimintamme sydän on Simojoella, Lapinkosken Kalastus- ja virkistysalue toimii myös loistavana tukikohtana muille upeille joki-, järvi- ja merikohteille, kaikki päivämatkan päässä Lapinkoskelta! Harjoitamme opastoimintaa koko Meri-Lapin alueella aina Tornionjokea myöten. 

Oppaan kanssa tuplaat mahdollisuutesi päivittää omat kalaennätyksesi uusiin lukemiin! Kesällä 2023 suurin Simojoen lohi painoi 18,4kg ja lähialueen vesistöstä on saatu Suomen suurin hauki painoltaan 18,8kg!

Lisäksi syys- ja talviaikaan tarjoamma opaspalvelua revontuli- ja patikointiretkille lähialueen kauniille luontoreiteille. Esimerkiksi
Martimoaavan soidensuojelualueen Martimojärvi on upea kohde retkeillä, kalastaa tai ihastella revontulia. Martimojärvellä meillä on käytössä Lapinkosken vuokravene, jonka voit kätevästi vuokrata verkkokaupastamme, oppaan kanssa tai ilman. 

Haluaisitko oppia lisää lohenkalastuksesta? Järjestämme vuosittain perhokalastuksen opetusta sekä yksityistunnein että valmiina kurssipaketteina. Lapinkosken suositut lohen perhokalastuskurssit ovat jokavuotinen perinne ja ne järjestetään yleensä kauden alussa ja varataan nopeasti loppuun. Kurssin vetäjät ovat kokeneita perhokalastajia, joiden avulla pääset helposti heittotekniikoihin kiinni. Koulutamme myös kokeneempia perhokalastajia heittotekniikan hiomisessa. Käytössämme on Guidelinen, Hardyn ja Greysin lohiluokan laadukkaat välineet. 

Oppaamme testaamat tuotteet löytyvät verkkokaupastamme vuokrakäyttöön tai osta vaikka omaksesi. Teemme yhteistyötä useamman välinevalmistajan kanssa ja kauttamme saat laadukkaat välineet niin perho- kuin virvelikalastukseenkin. Verkkokaupastamme voit vuokrata tai ostaa seuraavia tuotemerkkejä: Hardy, Guideline, Greys, Royal Wulff, Daiwa, Rapala, Mepps, Sufix ja Asso. Vuokraamme ja myymme kilpailukykyiseen hintaan tuotteita, joihin itse luotamme! Vuokraamme myös valmiita jokivenepaketteja trailerilla omatoimiselle kalastajalle. Lapinkoskelta löydät myös etenkin Simojoelle ja lähialueelle suunnitellut lohensoutukanootin ja sit-on-top kalastus- ja retkeilykajakit.

Scroll to Top