Tervetuloa Lapinkosken kalastus- ja virkistysalueelle!

Mökit

Lapinkosken kalastus- ja virkistysalueen mökit Kojamo ja Titti valmistuivat keväällä 2022. Hyvin varustellut
mökkimme tarjoavat upeat puitteet luonto- ja kalastuselämykseesi. Alueen molemmat mökit ovat kooltaan
35m2 (alakerta 25m2 + yläkerta 10m2 avoparvi). Alakerran makuualkovissa kaksi hyvälaatuista sänkyä,
keittiöstä löytyy vuodesohva ja yläkerrassa on makuupaikkoja kolmelle. Mökkiin mahtuu mukavasti
majoittumaan neljä henkeä, makuupaikkoja mökissä on jopa kuudelle. Petivaatteet ja pyyhkeet kuuluvat aina mökin hintaan, samoin kuin loppusiivous.

Mökistä löydät pienen keittiön, jossa on jääkaappi, keraaminen liesi, astiastot ja ruoanlaittovälineet. Mikroaaltouuni, vedenkeitin, kahvinkeitin ja leivänpaahdin kuuluvat myös varustukseen. Mökeissä on käytössä myös langaton Wi-fi verkko ja taulutelevisio. Kylpyhuoneessa on suihku ja vesi-
WC.

Rantasauna

Lapinkosken kalastus- ja virkistysalueelta löydät myös erikseen vuokrattavan pienen ja sympaattisen rantasaunan, johon mahtuu samanaikaisesti kylpemään noin 5 henkeä. Lapinkosken saunan voit varata verkkokaupastamme kahdeksi tunniksi kerrallaan. Mikäli alueella ei ole toista ryhmää joka on
varannut saunan, voit toki jatkaa saunomista vähän pidempäänkin. Saunaan tulee kesäaikaan vesijohtovesi, syys- ja talviaikaan vesi kannetaan Titti-mökin ulkoseinällä olevasta hanasta. Sauna lämmitetään itse huoltorakennuksesta tai saunan seinustalta löytyvillä polttopuilla.

Revontulikota Aurora Hut & Kitchen

Kesällä 2023 alueelle valmistui tilava, noin 20m2 kalastajan olohuone Aurora Hut & Kitchen. Revontulikodassa on loistavat puitteet valmistaa ruokaa ja viettää ystävien kanssa iltaa ja onnistuuhan kodalla pitää vaikka kokouskin. Kodasta löytyy marmoripöytäinen tulisija, ruoanvalmisteluun rakennettu pöytä sekä pienet ruokailuryhmät pöytineen. Kotaan mahtuu maksimissaan noin 10-12 henkeä.

Huoltorakennus

Lapinkosken pysäköintialueen vieressä on vasta-valmistunut huoltorakennus, jossa säilytämme polttopuita ja jäteastioita. Valitettavasti alueella ei ole mahdollista kierrättää jätteitä kovin laajasti. Tästä syystä toivoisimme, että viet pullot ja tölkit mennessäsi kaupan keräyspisteeseen.

Galleria

Scroll to Top