Tuotetarjoukset

Lapinkosken matkapaketti- ja tuotetarjoukset jokaiseen sesonkiin! Varaa kauttamme kokonaisvaltainen ja laadukas kalastus- ja luontoelämys. Olemme koostaneet tähän suosituimmat matkapakettimme Simojoen Lapinkoskelle ja lähiympäristöön. Voit varata ajankohtaiset kampanjapaketit suoraan verkkokaupastamme tai kysy räätälöity tarjous info@lapinkoski.fi

LOHENKALASTUSLOMA sis. OPAS JA MÖKKI

Miltä kuulostaisi lohenkalastus ammattioppaan kanssa parhaaseen lohestusaikaan Simojoen parhailla kalastuskohteilla? Majoitus Lapinkosken kalastus- ja virkistysalueen tasokkaassa mökissä. Yksi joen parhaista kalastuskohteista alkaa suoraan mökkisi edestä. Kalastuspäivän kruunaa sauna ja illallinen viereisen Lohirannan ravintolassa.

SUURHAUENKALASTUSTA sis. OPAS, VENE JA MÖKKI

Miltä kuulostaisi ISON hauen kalastus ammattioppaan kanssa parhaaseen haukisesonkiin, jossa tukikohtanasi toimii Lapinkosken kalastus- ja virkistysalue? Opasveneenä toimii nykyaikainen heittokalastusvene varustettuna uusimmilla Humminbird-kaikuluotaimilla sekä Minnkota-keulasähkömoottorilla. Oppaan kanssa pääset kalastamaan laadukkailla välineillä parhailla suurhaukikohteilla. Kalastuspäivän kruunaa sauna ja illallinen viereisen Lohirannan ravintolassa.

LOHEN PERHOKALASTUSKURSSI

Tältä kurssilta et lähde tyhjin käsin kotiin. Kahden päivän aikana opit heittotekniikat yhden ja kahden käden vavoilla, opit lukemaan jokea ja kalastettavaa aluetta ja saat repullisen tärkeitä tipsejä huippuoppailtamme. Kuluneiden vuosien aikana olemme kouluttaneet ison määrän uusia perhokalastaja sekä kokeneempiakin konkareita, jotka haluavat hioa tekniikkaansa ja tulla vielä paremmaksi perhokalastajaksi. Joka vuosi kursseillamme joku onnekas yleensä pääsee myös tositoimiin lohen kanssa kurssin aikana. Järjestämme kauden alussa valmiita kursseja sekä aloittelijoille että kokeneemmille. Myös privakurssi kaveriporukalle on mahdollinen alueella majoittuvalle porukalle. Kysy lisää asiakaspalvelusta tai tsekkaa avoinna olevat kurssit verkkokaupastamme.

KOE KAKSI JOKEA, MERI JA JÄRVI

Aktiivisen kalastajan unelmakokemus – näe ja koe Meri-Lapin parhaat kalastuskohteet viikossa! Seitsemän päivää, kaksi lohijokea Simojoki ja Tornionjoki sekä meri- ja järvikalastusta veneestä suurhaukikohteillamme. Liikkuminen ammattioppaan kyydillä alueiden välillä. Ryhmäkoko max. 2 kalastajaa. Paketti pitää sisällään viisi päivää kalastusta, huippupaikoilla ja laadukkailla välineillä ja veneillä. Tukikohtana toimii Lapinkosken kalastus- ja virkistysalue. 

KOKOUS-JA PIKKUJOULUPAKETTI

Kokous tai pikkujoulu luonnon helmassa virkistää ja vahvistaa tiimihenkeä! Majoitus Lapinkosken kalastus- ja virkistysalueen tasokkaissa mökeissä noin 10 hengen ryhmille. Isommalle osallistujamäärälle löytyy kattavasti lisää majoitus- ja kokoustilaa Lohirannan puolelta noin kilometri Lapinkoskelta saman joen rannalta. Lohirannan ravintola tarjoaa tasokkaat ruokailut tunnelmallisessa ravintolassa. Kokouksen pitäminen pienryhmille onnistuu myös tilavassa, sähköistetyssä Aurora Hut & Kitchen maisemakodassa Lapinkosken kalastus- ja virkistysalueella. Kokouksen lomaan on mahdollista sisällyttää ammattioppaidemme tarjoamat opaspalvelut, esimerkiksi lohen soutukalastus joen parhailla lohikohteilla tai käynti Martimojärvellä pitkospuita pitkin. 

Pyydä tarjous!

LUONTOSEIKKAILU LAPINKOSKELLA, REVONTULIRETKI MARTIMOAAVALLE

Varatessasi majoituksen Lapinkosken kalastus- ja virkistysalueelta, voit varata myös oppaan, jonka kanssa pääset tutustumaan upeaan ympäristöömme turvallisesti ja asianmukaisin varustein. Syys- ja talviaikaan tarjoamme ryhmille Lapinkoskelta päivä- ja iltaretkiä läheiselle Martimoaavan soidensuojelualueelle. Säiden ollessa otolliset, ympäristömme on loistava revontulien ihailuun. Katso ajankohtaiset tarjoukset verkkokaupastamme.

Lapinkoski Oy on valtion Kilpailu- ja Kuluttajaviraston nimeämä virallinen matkanjärjestäjä. Löydät meidät matkanjärjestäjärekisteristä tunnuksella 1514/21/MJ. Turvallista kaupankäyntiä kotimaisille ja ulkomaisille asiakkaillemme!

Yhteistyössä kanssamme

Scroll to Top